Monenlaista kauneutta

Kaikkien silmissä jokin asia, ihminen tai luonnon yksityiskohta, voi olla kaunis tai ei, silloin joku voi mollata vaikka toista ihmistä rumaksi tai jotain muuta negatiivista joka tulee mieleen kyseisestä ihmisestä tai jostain muusta. Ei muutenkaan kaikki ole samallaisia ja ulkonäöllisesti että luonteen omaisesti.

On tietty myöskin niitä, jotka haluavat näyttää samalta tai muistuttaa, tietyä henkilöä tai lelusta esimerkkinä Barbi ja Ken.Minusta on oikein että ihminen on oma itsensä eikä toisten haukumisista olevassa paineessa muuttamaan itseään samallaisiksi kun toiset.Olen itsekkin kokenut ulkonäköpaineita, tunnen kuitenkin edelleen sitä mutta en niin paljon, mitä nuorempana ja olen tietty sinut oman kropan kanssa, vaikka en ole täysin mitä voisi kuvitella. Edelleen kuitenkin tunnen välillä että olen ruma ja minun olisi pitänyt syntyä erinäköisenä kuin nyt tai että olisi pitänyt syntyä toiseen aikaan tai olisi, ollut parempi olla että en olisi syntynyt ollenkaan. Onneksi sentään olen saanut kehua siitä miltä näytän ja olen tullut siitä hyvälle mielelle.

Minun mielestä kaikki on omalla tavallaan kauniita, vaikka on sellaisiakin jotka ei niinkään ole. Jotenkin on minun mielestä on turha edes ruveta muuttamaan itseään joksikin toiseksi itseään, vaan olla oma itsensä ja olla rohkea sen suhteen ja luottaa itseensä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pitkästä aikaa

Kuulumisia

Hyvää uutta vuotta 2018