uusi tekstintynkä taas ja Hyvää Itsenäisyyspäivää

En taaskaan ole kirjoittanut vähään aikaan, kun ei oikeen tule aiheita mieleen mitä kirjoittaa. Onneksi tulee joulu ja saa syödä hyvä. On kuitenkin jo tullut syötyä jo joulutorttuja ja pipareita kuitenkin. Joulun vietto sujuu läheite parissa ja hautausmaalla käynti sitten on ja muutenkin aika perinteisesti on vietetty, joka vuosi joulua ja samoin kun vuosi vaihtuu. Muutenkin kaikki juhlat vietetään kerran vuodessa. Yksin, perheen, sukulaisten tai ystävien kanssa. Voi myös ettei vietä olleenkaan.

 No tulee taas kirjoittettua uudestaan samoja asioita mit aikakaisemmissakin kirjoituksissa mutta olkoon kun en hirveästi keksi mit kirjoittaa. Olispa jo minun syntympäiväkin että saisi taas vuodeksi parillisen luvun ikä-mittariin. Miesrintamallakin näkyy kans valoa kun tuli löydettyä sellainen ihminen, jonka kanssa haluaisin olla.


Itsesenäisyyspäiväkin on sattumoisin ja Suomi on ollut 97 vuotta itsenäinen ja nyt linnanjuhlat ovat jälleen pressidentinlinnassa. Viime vuonna ne olivat Tampereella. Tampere talossa linnan remontin vuoksi. Onneksi remontti saatin ajoissa tehtyä ennen tämän vuoden juhlia.

Hyvää Itsenäisyyspäivää.
Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta vuotta 2015

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pitkästä aikaa

Hyvää uutta vuotta 2018

Kuulumisia