Hamstraaminen ja kuulumisia

Pitkästä aikaa tulee taas kirjoitettua tännekkin lomakin tuli lusittua kaks ja puol viikko sitten, vaikka tuntui siltä olisi voinut jäädä vielä ja myöskin sängyn pohjalle jäädä, kun oli sen verran huono olla, että olisi ihan hyvin ottanu hengen iteltä, mutta onneksi ei. Tuli kuitenkin sinä aikana kun minulla oli paha olla ,niin viiltelin, ehkä joidenkin mielestä se on tyhmää ja onhan se kyllä ymmärrettävää. Itse onnistuin kyllä olemaan melkein vuoden olemaan viiltelemättä mutta yllättäen tuli sellainen stressaava tilanne jolloin olo paheni ja halusin saada pahaa oloa pois. Eikä minulla ollut ketään läheistä ihmistä ollut lähellä estämässä sitä vaan asuvat sen verran kaukana että en näe heitä kovin usein vaikka haluasin.

Tuli tässä yksi kaunis päivä huomattua se että minusta on tietyllä tavalla tullut hamstraaja ihminen, mutta onneksi niin paha, mitä on jotkut ovat, joilla on niin paljon tavaraa jotka täyttää koko talon lattiasta kattoon ja varastonkin.
 Itsellä on onneksi se on vielä pientä esim itselläi on aika kivasti suihkusaippua kokoelma hyllysäni samoin hajuvesissä, kynsilakoissa ja omissa kirjoissa, joita on tullut hankittua. Esimerkiksi uusimmat hankinat ovat kirjoista fifty shades of grey suomenkieliset versiot, hajuvesissä taas kaksi Britney spearsin hajuvettä. Minulle myös tulee yksi uusi body mist kahden lisäksi , jotka ovat victoria's secretiltä. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pitkästä aikaa

Kuulumisia

Hyvää uutta vuotta 2018