Ulkonäkö ja oma tyyli pukeutua

Moi pitkästä aikaa. Minulla on ollut mielessä koko ikäni, että hyväksytäänkö minua ihan oikeasti toisten joukkoon ulkonäöllisesti ja tyylisesti.


 On tosi paljon eri pukeutumistyylisiä ihmisiä ja  massa pukeutujia. Itse en  ole massa pukeutja, pukeudun miten itse tykkään pukeutua. Toppeihin, neuletakkeihin/paitoihin, kapea lahkeisiin housuihin ja vähän löysiinkin sellaisiin, tunikoihin ja löytyy tietty pari mekkoakin ja samoin t-paitaa. Tennarit ovat mun pääasialliset kengät, joita käytän ja löytyy myös korkarit, vaaleanpunaiset reinot.

Tiedättekin varmaan, jos olette aikaisemmin lukeneet sitä blogikirjoituksista, jossa kerroin kiusaamisesta. Niin se oli osa sitä miten minua kiusattiin ja pelko siitä on edelleen että se rumpa alkaa taas jossain vaiheessa, enkä haluasisitä etes omille lapsille, JOS saan niitä. Haavvessa on kyllä ollutkin. Muutenkin  olen enempi mieltynyt sellaisiin vaatteisin jotka ovat yksinkertaisia ja kuitenkin vähän koristetta tai yksityiskohta vaatteessa saa olla.
Pääasialliset värit, joita käytän ovat musta punainen, sininen vihreä, ruskea, harmaa keltanen  violetti ja tietty kyseisiä värejä lukuun ottamatta mustaa ja ruskeaa eri sävyisinä. En vain pidä hirveän räikeistä väreistä esim just neon-värejä.
myös aloin pitämään pikkuhiljaa pitsivaatteista, vaikka aluksi oli jyrkkä ei. Kuitenkin aloin sulattelemaan asiaa ettei se olekkaan sellaisata kuin kuvittelin, kun tuli kerran hankittua sellaiset alushousut, joissa on vähän pitsiä niin silloin se napsahti

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pitkästä aikaa

Kuulumisia

Hyvää uutta vuotta 2018