Blogin tygän kirjoittelua

Moi
Milelessä on vaan pyöriny mielessä useampaan otteeseen se asia, kun  lähi aikoina on tahtonut tulla itkukohtauksia yllättäin. Oon miettinyt, että miks  ja tullu sitten ajatelleeksi, että kaipaan vierelleni jonkun miehen, johon olisin tykästyny tosi paljon ja vastaavasti hän, mutta ei vaan ole sellaista tullut vastaan, että olisi kummankin puolista kiinnostusta, yleensä se on ollut yksipuolista suurimmaksi osaksi miehen kuin mun.

Blogia kirjoitan, kuitenkin omalla tyylillä, vaikka olisikin mulla lukihäiriö.  
Blogia pitäis kirjottaa oikeesti kirjakielen mukaisesti mutta mulla ei se kokoajan luonnistu, kun kirjoitan ihan sama vaikka tarinaakin tai ruonoa. ihmiset on kyllä pystyny lukemaan kuitenkin, vaikka on ollut tuskallista lukeakkin ja muutenkin ihmiset on käyny lukemassa, että ei oo ainoana täällä biitti-avaruudessa, jota ei lueta. Muutnekin oon kirjottanu omaksi iloksi ja miyöskin siksi, että paha olo helpottuisi jonkun verran koska ei tule kavereitten kanss hirveästi juteltua syvällisiä.
Kuitenkinen täne bloginkaan puolelle kaikea kuitenkaan kerro, jos on sellaista tosi arka luontoista jotan en kirjoita julkisesti niin oon sitten jutellu lähimpien kavereitten kanss ja sanonu että pitäsivät sen salassa niinkuin vastaavasti mä pidän heidän.


Saanen kysyä teidän mielipidettä asiasta, että miltä on tuntunut lukea tekstejä ja minkälaisen kuvan olette saaneet minusta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pitkästä aikaa

Kuulumisia

Hyvää uutta vuotta 2018