Heinäkuu on ohi

Moi

Heinäkuu on myös takana päin. Ei sillain että mitään ihmeellistä ollu heinäkuussa tapahtunu mutta kuitenkin on tullut  pokemon go niin siihen tuli mun hurahettua, halusin vain että se tulee ensin Suomeen ennen kuin lataan sen. Useat olivat jo ladanneet sen muuta kautta että eivät maltaneet odottaa Suomeen tulemista kun sitä ennen tuli esim. Amerikkaan.

Sitä kun tuli alettua pelaamaan 16 päivä niin, eipä kestänyt kuin noin nelisen päivää  ja kerkesin jo 6 levelille asti siinä pelissä, niin minun rakas puhelin (Samsung Galaxvy S4 mini) päätti kuolla,että peli jumittui ja räpläsin siinä että se menee pois näytöltä se peli ennen kuin sammutan sen ja se ei auttanut asiaa ja sammutin sitten sen ja kun aloin käynnistämään sen uudestaan, niin eipä se suostunutkaan enää siitä käynistymään eikä reagoinut siihen että laittoi laturin nokkaan vaikka silloin oli vielä akkuakin vielä jäljellä noin 60 prosenttia.

Onneksi oli hätäpuhelin olemassa sen aikaa, että sai hankittua uuden ja alle vuorokaudessa oli sitten ihan uusi ja Sony puhelin (XA) ja vielä tänä kesänä tullut markkinoille että, ihan uusi tapaus kyseessä noin oliskohan ollut kevät talvella ollut, että Sonylta tulee kolme uutta mallia kesän aikana

X performance, X, XA  puhelinten värit on valkoisen ja mustan lisäksi rosegold ja limegold
Haaveissa sitten oli saada Sony jossain vaiheessa elämää ja nyt tuli sitten sopivaan saumaan hankkia uusi puhelin niin Otin uusista malleista XA limegold värissä. niin sitten pystyin jälleen kerran sitten pelamaan pokemonia ja siitä mistä jäin.

Ja tiety tuli muisteltua enon kuolemaa sitä ennen kun hän kuoli minun nimipäivänä 11.7.
yhtenä viikonloppuna tuli käytyä kuitenkin 1-vuotis syntäreilläkin ja oli kyllä kivat juhlat ja sai nauraakkin ja omaa kummilastatakin tuli nähtyä samalla siinä, tuntuu tosi oudolta että ei kestää enää kovin kauaa, kun hän täyttää siskonsa kanssa 7 vuotta.
 Parturissakin tuossa tuli käytyä myöskin tuossa 30 päivä ja nyt on sellainen malli ja väri mistä tykkään paljon

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pitkästä aikaa

Kuulumisia

Hyvää uutta vuotta 2018