Hupss syyskuu ja lokakuu ohi

Moi

Hupss pari kuukautta onpi menny juhauksessa ohi, että on jääny kirjottamatta mitään postausta tänne.
Siihenkin on nyt ollu syytäkin, kun on ollut töitten ja nyt tulevan muuton kanssa ollut kiireitä että ei ole tavallaan ollut sopivaan hetkeä kirjottaa vaikka olisikin ollu, mutta hermoilun kanss ei tuntunut siltä.
Löyty tosiaan tuossa lokakuun puolella asunto joka oli vapautumassa tässä marraskuussa ja on tullut tehtyä sopparit siihen ja pakkaamista on ollut ja viennytkin jo vähän kamppeita sinne, mitä yksinpystyin viemään mutta onneksi isoja huonekaluja viedä sinne, että on onneksi apujoukkoja, joiden kanssa sitten tulee vietyä. Lokakuussa tuli sitten käytyä tupareissakin Kajaanissa ja oli kyllä hauskaa pelattiin pelejä, juotiin `` ilojuomaa``,naurettiin ja itkettiin. Onneksi itellä ei sentään oikeen tullu krapulla mutta olihan tossa pieni muotoinen pääkipu sen edestä. Tuntui kuitenkin siltä että olin sisimmässäni yksin, kun kavereista oli suurin osa suhteessa ja jopa naimisissakin. onneksi lohduttauduin sillä pari kaveria, jotka olivat päässet kannssa tupareihin olivat kanssa sinkkuja kuten minäkin. 

Kommentit

  1. Tykkään tosi paljon lukee näitä sun blogi-kirjotuksia, ois kiva ku niitä tulis vähän useemmin.. :) Kiinnostais vaikka sellanen kirjotus miten sun vuosi meni nyt ku vuosi 2016 on ohi. Ja miten se elämä siellä Kärsämäellä sujuu, joko on löytyny oma rakas rinnalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tosiaan ei ole tullut kirjoiteltua hirveän usein kun on ollut muutakin tekemistä ja ei myöskään hirveänä ole ollut mitään inspiraation aihetta kirjoittaa.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pitkästä aikaa

Kuulumisia

Hyvää uutta vuotta 2018