Vuosi 2016 on ohi

Moi
2016 on tosiaan ohi ja tämä on vuoden ensimmäinen postaus sen johdosta.Viime vuosi oli kyllä aika stressaavaa aikaa varsinkin keväästä, kun tosiaan silloin oli viimeinen puristus sille, että sai sitten toukokuu ja kesäkuun vaihteessa valmistujaisten kunniaksi viralliset paperit kouraani ja sitä ennen sain juhla-stipendin, joka oli elämäni ensimmäinen. Sitä ennen olisi pystynyt ajattelemaan, että olisin saanut sen tai edes pienempi arvoisempaa stipendiä siitä. 

Olin kuulema muuttunut siinä opiskelujen aikana kehittynyt ihmisenä niin paljon, vaikka omasta mielestä, olisi pystynyt sanomaan samaa itsestäni. Koen edellen sen, että mielenterveys ongelmat eivät ole, vielä omasta pääkopasta menneet.

Töitten haku on tietty ollut ajankohtaisena, koko vuoden ollut, eikä se hirveän hyvällä menestyksellä, mitä olisi halunnut. se vuosi on kuitenkin ollut edelleen se yksi sinkku vuosi ollut.

 Ihastuksia on kyllä ollut ja ihan rakastumis asteellakin, mutta kariutui, kun ei tullut sellaista vasta kaikua, jota olisin kaivannut. on myöskin ollut sinisilmäisyyttä havaittavissa, kun huomasin että ei ollut sellaista, mitä kuvittelin niin siinäkin asiassa loppui ne parisuhde ajatukset.

On myöskin ollut sellaisiakin ihmisiä, jotka siitä huolimatta, koittivat tyrkyttää itseään, vaikka ole tehnyt heille selvästi, että en ole kiinnostunut. Edellisenä vuonna on tullut se huomattua että on jotenkin nirso parisuhde mielessä ja käyttäytynyt sen mukaisesti vittuilemalla niitä kohtaan, joihin en siinä mielessä halunnut ollenkaan. On kuitenkin viime vuotena tullut haukkuja, joita ei olisi toivonut. Ne joilla niitä haukkuja tuli ei mennyt asia perille, että käyttäytyivät kuin mitäkäkin p**apäät, jotka on tahtoneet ärsyttää mua. 


Onneksi vuoteen on tullut muitakin positiivisia juttuja, kuin pelkästään valmistuminen, läheisten kavereitten seura on ollut, sinä vuonna ollut tärkeä kun nähtiin useammin mitä edellisimmillä vuosina. 

Synttärit, tuparit, muutto asumaan yksin ja on kyllä tullut sopivaan saumaan asunnon sijainti. Naapuritkaan ei häirinnyt ja muutenkin sellaisella rauhallisella paikalla, vaikka päiväs aikaan perus-koulu on eskarin ja lukion ja lastentalon lisäksi on ollut siihen nähen rauhallista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pitkästä aikaa

Kuulumisia

Hyvää uutta vuotta 2018