Arttu Lindeman vuoden artisti 2017 ja nettikiusaamisesta

Moi

Ihmettelen kyllä , että mitä ihmettä Arttu sai vuoden artisti tittelin emma- gaalassa.
 Omasta mielesta Arttu ei oikeen kunnon artistiksi voi sanoo kun vasta neljä singleä on tullu pihalle. 

Enkä oikeen ole nähnyt mahdolllisuutta voittaa sitä. Onhan se ymmärrettävää että noin vaan saa ihmisten mielipiteet suuntaan ja toiseen. Posiitivisella että negatiivisella tavalla. 

Vaikka tykkään kuunnella suomi räppiä mutta linden musiikki ei vaan oikeen iskeny samallain muhun, jotenkin ne singlet mitä on kuullu on kyllä siedettäviä kuunneltavia, mutta en vaan ole tykästyny niihin ollenkaan, että luukkuttaisin niitä, jatkuvasti. 
Tykkään kyllä joskus kahtoa linden youtube videoita mitä hän tekee musiikin lisäks. 

En vaan musiikillisesti häntä hirveästi kyllä kuuntelis, vaikka hännen unelmanssa musiikin saralla toteutuikin. Hänen olisi vain pitänyt vasta saada esim se ehdokkuus vasta sitten, kun yksi kokonainen levy olisi pitänyt olla jo esimerkiksi ulos. ensimmäinen single vaan on poikeus että sitä tulee useimmin kuunneltua eli läikkyy.

Turha avaa päätä mulle siitä,  että olen tätä mieltä Arttu lindemanista.
Minun mielipide muiden joukossa ja sillä sipuli.

Tiedän sen että anonyyminä tai toisella käyttäjä nimellä joka ei ole oma nimi on helppo muka pätemään epämääräistä ja väettäen että on muka oikeessa tai sitten esittävät jotain idiootteja kysymyksiä tai sanomisia mistä syntyy paskamyrsky mitä Arttu lindemanin vuoden artisti voitosta. Sellaiset ihmiset saisi miettii mitää sanoo mitä ennen kuin kirjoittaa. 

Semmosset ihmiset ei kyllä hirveen hyvin säästy harmeilta. Niin jopa on helppo huomatta, että se on yksi muoto kiusaamiselle netin välitykseltä, jopa itsekkin olen kokenut haukkumista, joka ei minuun millään tavalla pidä paikkaansa. 
Sitä tulee kun ihmiset tekevät niin, jotka ei tunne ihmistä henkilökohtaisesti kunnolla. 
Onneksi on niitäkin jotka ei tee niin vaan tulee monenlaista kehua.     


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pitkästä aikaa

Kuulumisia

Hyvää uutta vuotta 2018