tammikuu on ohi

Moi ole
Ensimmäinen kuukausi on takana päin ja ollut sellainen erillainen mitä on suunitellut. Ensin sen sotki sen kun tuli tosiaan rakkaan mummun kuolema, johon en oikein osannut varauta ollenkaan. 

Näin jälkikäteen tuli kuitenkin minulle tietoon se että noin joulun aikoihin hänen kunto oli vähitellen huonontunut ja oli vielä huononemaan päin, näin tätini, joka oli hänen omais-hoitajana kertoi ja myöskin hän, osasi valmistauta siihen, että mummu ei elisi enää kauaa kun hän sitten tosiaan löysi mummun kotoaan omasta sängystään ikuisessa unessa nukkuneena. 

Samoin toinenkin täti kertoi aika samanlaista asia omasta näkökulmastaan samoin äitikin. 

Tuli tietty käytyä Kajaanissa kaverin synttäreillä, mutta en sitten käynyt kummitytön synntäreillä kun olivat pahimmoileen samaan aikaan niin en sitten kerrennyt käymään, vaikka olisin halunnut. 

Harmitti vaan kaverin synttäreillä olla ainoana sinkkuna, kun kaverit oli suhteissa, jotka olivat päässet paikkalla mukaan lukien synttärisankari. Omaa syytäni se kyllä oli kun olen vielä sinkku kun miesten suhteen oon aika nirso, vaikka ei tarvihtis olla. 

Haluaisin vaan että mies ei vaan ajattele kokoajan allakerrallaan ja olisi sellainen luotettava että pystysi puhumaan ihan mitä vaan, kiltti, rehellinen, huumoritajuinen, auttavainen, hyväksi mut vaikka oon ulkonäöllisesti tonnikeiju, osaa tehä ruokaakin ,että mun ei tarvis kokoajan tehä ja muutenkaan kokoajan passatettavissa. Kunhan vain kainalossa sais olla kahtoen jotain, josta kumpikin tykkää. Tiedän  että ryven itsesäälissä usein, joidenkin mielestä varmasti ärsyttää kun niin tekee, mutta oon sen verran saanu tarpeekseni tämän hetkisestä elämästä, että kaipaisin muutosta ja aika äkkiä. Muuten oon kokoajan samassa tilanteessa ja loppu peleissä ikusessa unessa multaan haudattuna.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pitkästä aikaa

Hyvää uutta vuotta 2018

Kuulumisia