hups

Moi

Hoksasin tuossa, että venähti sen pari kuukautta, kun viimeksi blogiteksti tuli ulos.

 Ei ole ollut hirveästi kirjoiteltavaa, kun aikalailla on ollut muuta ajateltavaa esim työrintamalla, miesasioista ja muutenkin pään sisäistä järjestelyä, koska mieli on tahtonut olla sekaisin ja unirytmikin sen johdosta on päin honkia.

Maaliskuu ei sen ihmeelisempi esimerkiksi ollut tuli silloin kuitenkin vietettyä omia 24 vuotis synttäreitä ja partylite kutsujen pitämistä emännän muodossa harmi vaan että ei tullut niin paljon vieraita mitä olis toivonut.

Noita miesehottaita, joihin on tullu kiinnostuttua on vaihtunut aika usein, koska loppu peleissä on tahtonut lopahtaa kun usein iskenyt se tunne, en kuitenkaan saa sitä itelleni ja niinä hetkinä podin itse vihaa että miks mä oon tälläne, kun oon ja en kiinnostu niistä, jotka koittavat lähestyä samoissa aikeissa mutta vaan on suorasti tai epäsuorasti tullut multa vastaus, että ei.

 Onneksi kuitenkin tavallaan vanha suolla on tahtonut janottaa kun oon alkanut taas kiinnostumaan yhdestä ihmisestä jonka kanssa tuli juteltua viimeksi pari-kolme päivää sitten. Silloin kun hän kertoi omista tunteistaan minulle kertoen, että hän on ihastunut minuun ja haluais enemmän kuin olla vain ystävä tasolla, siitä on aikaa kun hän sanoi niin.

Mutta silloin sanoin että en ollut ihan varma omista tuntemuksissa, minulla vaan ei silloin tullut sanottua että mä mietin asiaa omalta osaltani häntä kohtaan kun silloin ei vielä iskenyt  nykyistä olotilaa häntä kohtaan. Olen kuitenkin huomannu, kun ollaan juteltu niin on ollut helpompi olo ja sellainen hyvä vieläpä, onnellinen fiilis nousee korkeammalle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pitkästä aikaa

Kuulumisia

Hyvää uutta vuotta 2018