Elämä on saanut paremman suunnan

Moi

Pitkästä aikaa tulee taas kirjoiteltua tännekkin tekstiä, koska viikko siitten elämä muuttui erillaiseksi mitä on kerennyt tottua jo 24 vuoden ajan.

 Olen kyllä onnellinen siitä että muuttui. Silloin tietysti tuli käytyä kahden kaverin kanssa ikeassa, mutta siihen mukaan tuli myös oma kultakin mukaan, josta en ennen tiennyt mitään ennen kuin perjantaina kun tulin Kajaaniin kavereiden luokse yöksi. ei kestäny hirveen kauaa kun alettin jutteleen keskenämme niin se oli sitten menoa ja en kyllä vaihtais ollenkaan. 

On kyllä saanu nauraa ja itkee ja ikävöidä. Onneks on puhelimet ja muutenkin some kanavat olemassa, että pystytään pitämään sen aikaa yhteyttä, niinä väleinä kun ei nähä. Onneks kuitenkin hän tuli mun luo keskiviikkona ja lähtee viimestään takaisin maanantaina takaisin Kajaaniin tekeemään omia töitään.

Tuli kirjoiteltua edellisessä blogi-kirjottelussa toisesta ihmisestä, mutta häntä kohtaan tunteet onnistui sammumaan, kun hänen kanssa ei,jostain kumman syystä saanu niin usein yhteyttä mitä, olisin halunnut, niin luovuin ajatuksesta hänen kanssa olosta. Onneksi kun lähdin käymään kajaanissa kun oli silloin tarkoitus käydä ikeassa ja muutenkin matkuksessa. niin sopivaan saumaan hän tuli mun elämään ja minä hänen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pitkästä aikaa

Kuulumisia

Hyvää uutta vuotta 2018