kesäkuu on ohi

Moi
Henkilön Noora Autio kuva.
Kesäkuu On takana päin ja tämä kuukausi ja toukokuukin on ollut tähän mennessä erillainen, mitä ajattelin ja paljon onnellisempi mitä aikaisemmin.


 En silloin osannut ajatellakkaan, että löytyykö ikinä sellaista miestä, jonka kanssa olisi minun rinnalla ja tosissaan. Tällä hetkellä ollaan kaukosuhteessa onneksi ei hirveää pitkä matka, kuitenkaan ole kyseessä, että ihan 108 kilometriä Kärsämäestä Kajaaniin. 

Silloin 13.5 elämä kyllä notkahti huomahtavasti, enkä kadu ja vaihtaisi  ollenkaan. Ajatella että tulee kuitenkin heinäkuun 13 päivä kuitenkin tulee jo kaksi kuukautta täyteen. 

Oma kulta on kyllä sellainen, jolta mieheltä toivoin olevan ja ei ole sitä pelkoa, että tarvitsisi olla mustasukkainen ja pystyin luottamaan heti häneen ja hän on myös haluaa sitoutua niinkuin minäkin. 

Hän jopa kertoi minulle, että on uudesti syntynyt kun on saanut olla minun kanssa kuin hänen aikasemmissa suhteissaan ei ollut samanlaista kun hän oli  eksiensä kanssa. Hän antoi minulle juhannus viikonloppuna, osoituksen siittä että hän on tosissaan, kun antoi minulle sydämmen muotoisen kaulakorun minulle.

 Hänen antama kaulakoru on tähän mennessä ainut jota minulla on korvisten lisäksi tullut yhtä jaksoisesti pidettyä kaulassa enkä muutenkaan aijo, otta poiskaan

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pitkästä aikaa

Kuulumisia

Hyvää uutta vuotta 2018