on kulunut taas aikaa

Moi
Taas aika on kulunut siitä kun viimeksi on kirjoittanut blogiin, jotain mutta on sitä hengissä pysytty, vaikka en ole usein kirjoittanutkaan.
Hyvin menee edelleen suhteessa on pysytty jo puol vuotta. 

Töissäkin on myös vaikka on halu aina ollut, että olisi enempi tunteja , kuin nyt mutta eiköhän se muutu vuoden vaihteen jälkeen kun silloin tuulee uudet tuulet, koska olisi tarkoitus muuttaa mieheni kanssa yhteen ja vieläpä niin että palaan asumaan takaisin Kajaaniin, koska aikalailla kolme vuotta  ennen suhteen alkua on ollut sitä että haluasin kyllä takaisin mutta ei ollut sellaista erityistä syytä muuta että ei pelkästään töiten perässä. 

Puol vuotta elämästä on ollut kyllä sulattelua, kun on ensimmäisessä vakavassa suhteessa niin nyt oli olo, että oli pakko kertoa että omalle miehelle siitä ja hänelläkin on nyt parempi olo asiasta kun tietää että mitä minusta tuntuu sen suhteen kun en kovin usein kerro edes läheisille kavereille kaikkea mitä minun päässä oikeen liikkuu. 

Vain sen että minkälainen lapsuus minulla on ollut ja myös lievästä masennuksesta mitä olen potenut. On tietysti myös siitä että minkälainen ihminen olen kun käytäydyn heidän seurassaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pitkästä aikaa

Kuulumisia

Hyvää uutta vuotta 2018