Jatkoa edelliseen

Moi

Jotenkin olo on ihme kyllä kolmessa päivässä helpottunu siinä, että en ole niin itkuinen mitä olin ensimmäisenä päivänä, vaikka tekee edelleen kipeää ajatella ja tulee pitkään olemaan. koska en  unohda miten reagoin siihen kun ero tuli. Oon kyllä hyväksynyt sen, että niin kävi mutta sitten en täysin usko ei toimi lauseseen vaan ihan olen sillä kannalla edelleen, että toimi.


Vaikka näin ,että suhteen alussa olin melko epävarma sen hetkistä tilannetta ja se on näin pikku hiljaa hälvennu ja kehitteillä vielä niin ero tuli siinä kohdin väärän aikaan. ilmeisesti en hänelle saanut sen suhteen tarpeeksi pystyny kertoon omista tunteistani kunnolla varsinkin,kun sain ahdistus kohtauksia jossa mulle tulee hengen ahdistuksen tuntuisia tuntemuksia ja siinä aikana en pysty olemaan yhdessä kohin, että saan itseni rauhoitettua. harvinaista  kyllä että kahtena päivän aikana tuli itkiessä ihan kunnolla välillä niin siinä sitten iski. 

Ymmärrän kyllä hänen oloaan kun on tullut koettua samoja juttuja kun hänkin. 

Minulla vaan masennus vain on tullut lievemmänä, että en kokenut tarvisevani apua terapian ja lääkeiden kanssa vaan ihan mielenhallinnalla olen saanu jollain tapaa säilytettyä itseäni, että olen vielä maanpäällä kävelemässä. Tulee tietysti niitä hetkiä edelleen, että tekisi mieli oman käen kautta tehdä itselleni, jotain pahaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pitkästä aikaa

Kuulumisia

Hyvää uutta vuotta 2018