Hyvää uutta vuotta 2018

Moi
Eli tosiaan nyt eletään jo vuotta 2018,  vaikka edelleen ero tekee kipeää, mutta kuitenkin melko hyvin olen saanut pidettyä itseni sellaisella tasolla, että pystyn kuitenkin elämään ihan normaalia elämää muilta osin kuin siinä,että ei ole ketään rinnalla joka hyväksyisi mut sellaisena kun olen  luonteeltani, vaikka on vikojakin joita pystyy sietään.

 Onnellisuuden suhteen myöskään en pysty täysin olemaan kuin suhteen aikana ja sen johdosta positiivinenkaan puoli ei oikeen ole samallainen, että hymykään ei irtoa musta herkästi vaikka haluasin. näin sinkku aikana on ollut aina että haluasin olla onnellinen ja se mahdollisuus vietiin sitten ja siinä samalla miehen mentävä pala sydämmestä.

Vaikka olen edelleen se vanha minä mutta katkeruus on läsnä en vain osaa sanoa, että miten kauan. 

Tuli tosiaan aikasemmassa kirjoituksessa josta puhuin erosta  ja sanoin, että pystyn vasta parin kuukauden päästä aloittamaan uuden suhteen mutta ei se tunnu siltä vielä että siinä vasta mutta kuitenkin joskus myöhemmin kunhan on aika kypsä. pyysin häntä josta erosin, että oltaisiin kuitenkin väleissä ja kavereitakin mutta tuntuu että se ei ole mahdollista kun hän ei suostu vastata  viesteihin mutta olen aina nähnyt että hän on katsonut ne. 

En kyllä käyttäytyny suhteessa niin että olisin niin tyrinyt,että hän niin tekee enkä tiedä mitä hänen päässään oikeen liikkuu vaikka laitoin hänelle selväksi, että mitä minun päässäni liikkuu ja vielä tosissani ja niin rehellisesti kuin mahdollista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pitkästä aikaa

Kuulumisia