Pitkästä aikaa

Moi
Tosiaan on taas kulunut aikaa siitä, kun olen viimeksi olen kirjoitellut tänne, aikalailla siitä syystä että ei hirveästi ole ollut kiinnostusta kirjoittaa ja muutenkan hirveästi myöskään ketään noin pariin kuukauteen.
Vaikka on ollut juttuja että miten selvitä erosta mutta ne asiat ei ole auttanut mua hirvesti.

Unirytmikin on päin helvettiä ja aika vähäistä vieläpä koska en ole täsin vieläkään päässyt erosta täysin irti silloin kun olen vaan omien tunteitten ja ajatusten kanssa  yksin niin se menee ksin kertaisesti itkuksi koska tahdon tuntea apeutta, uupumusta, turhautumista,kateruutta,vihaa. 

Vaikka on ollut ajatuksia heitää veivi oman käden kautta mutta olen tehnyt sitä koko ajan koska olen kiusaamisesta asti vaan syönyt tunteisiin ja sen avulla olen pitänyt piilossa ne oikeat tunteeni koska en uskaltanut aikaisemmin kertoa kun vastaa vuodesta 2013 syksystä eli aikaa ennen,kuin blogi tuli kuvioihin. 

Niin olen siillä tavalla mieluiten kituuttanut itseäni.En kyllä toivo sitä muille, joilla myös on jollain tasolla mielentilan kanssa onglemia ja muitakaan tapoja, jotka voivat vaikuttaa myös läheisiin, jotka rakastavat sua kaikista huolimatta ihmisenä ja näkevät sellaisena ihmisenä mikä olet.

Kommentit

  1. Tsemppiä!
    Aika parantaa haavat, toivottavasti saat mielekästä tekemistä ja kevätaurinko loistaisi pirteyttä sinullekkin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvää uutta vuotta 2018

Kuulumisia